Activitats per a adults


Woman Training

Pensat per a dones que ja han fet un procés de recuperació del part i que volen continuar mantenint la seva forma física o per aquelles que fa més d'un any que han donat llum.

Aquest programa respecta la fisiologia de la dona i està centrat específicament en aquelles zones que solen ser més conflictives per a la millora de la condició física de la dona i pel seu aspecte físic.

Són sessions d'entrenament que combinen la tonificació de la faixa abdominal amb intensitat a través de la Gimnàstica Abdominal Hipopressiva i la tonificació de cames i braços a a través de diferents disciplines d'entrenament. També es planteja un treball per a la millora de la condició aeròbica i cardiovascular.


HORARIS:

Dilluns i dimecres de 15:15h a 16:15h


Amb Jordina Massaguer Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.


PREU:

55€/mes 1 sessió a la setmana
70€/mes 2 sessions a la setmana


Aquest preu inclou:

ús del family cafè

servei de préstec de llibres

activitat impartida per professionals ben qualificats, titulats i especialitzats en activitat física


Ioga dinàmic

Ideal per als qui busquen enfortir i flexibilitzar tot el cos amb consciència i amb atenció en la respiració. El ioga dinàmic es basa en l'estil Hatha Vinyasa, que proposa una progressió fluïda de postures per tal de potenciar l'equilibri, la concentració, la força i l'elasticitat. Els moviments es coordinen amb la respiració i al final de la sessió s'ofereix una breu relaxació per integrar els beneficis de la pràctica i gaudir de la calma i la quietud durant uns minuts. Aquesta pràctica activa et permetrà millorar la teva condició física mentre desenvolupes consciència en els moviments i amplies la teva capacitat pulmonar. També milloraràs la teva postura corporal. Serà l'ambient calmat, l'atenció plena en les postures i la relaxació final els que et permetran sortir de les classes amb l'energia renovada i la ment serena.


HORARI:

Dimarts de 19:30h a 20:30h


Amb Laura Molina, professora de Hatha Vinyasa, Yin Ioga i Ioga per infants


PREU:

45€/mes 1 sessió a la setmana


Aquest preu inclou:

ús del family cafè

servei de préstec de llibres

activitat impartida per professionals ben qualificats, titulats i especialitzats en activitat física


Pilates - Entrenament corporal

Reforça i tonifica la musculatura.

Millora la postura i la col·locació aportant flexibilitat i equilibri.

Serveix d’ajuda per a la prevenció de lesions i pot ser una eina important en la millora del rendiment en qualsevol esport alhora que pot ser utilitzada com un treball de rehabilitació.

Treball delicat i conscient que combina força i flexibilitat amb un esforç controlat i relaxat, sense excessiva tensió.

 


HORARIS:

Dimarts i dijous de 19:00h a 20:00h


PREU:

45€/mes 1 sessió a la setmana

60€/mes 2 sessions a la setmana


Txi Kung / Tai-txi

Amb el Txi Kung treballarem el cos de manera íntegra, mitjançant diversos exercicis de relaxació i respiració. És una pràctica enfocada al manteniment de la salut.

El Tai-txi té com a objectiu la integració cos-ment i l'equilibri personal i es practica a través de seqüències de moviments lents i circulars.

Amb aquestes dues disciplines xineses potenciarem la nostra concentració, capacitat de relaxació i obtindrem un augment de la nostra energia vital.


HORARIS:

Dilluns de 19:00h a 20:00h

Dijous de 18:30h a 19:30h


PREU:

45€/mes 1 sessió a la setmana

60€/mes 2 sessions a la setmana


hipopressius

En aquestes sessions es pretén realitzar un treball intensiu de Gimnàstica Abdominal Hipopressiva per tal de potenciar tots els beneficis que ens aporta.

Ens permetrà tonificar la musculatura, ja sigui com a recuperació o com a prevenció, així com tonificar la faixa abdominal i definir la cintura i, conseqüentment, millorar la postura corporal, entre altres.

Les sessions són de 45 minuts.


HORARIS:

Dimarts i dijous de 13:15h a 14:00h

Dimarts de 20:00h a 20:45h


PREU:

55€/mes 1 sessió a la setmana

70€/mes 2 sessions a la setmana